Autodemontagebedrijf Van Boxtel Nieuwe Hoofdsponsor vv Schelluinen

In het nieuwe voetbalseizoen loopt onze hoofdmacht met Autodemontage Van Boxtel op de borst. Een langgekoesterde wens van eigenaar Piet van Boxtel gaat daarmee in vervulling.

“We zijn natuurlijk geen onbekende op sportpark Scalune. Al jaren zijn we hoofdsponsor van de jeugdafdeling. Maar het is er nooit van gekomen om hoofdsponsor te worden, nu dus wel en daar ben ik hartstikke blij mee. Ook trots”, zegt Piet.

Ook voorzitter Rolf Huijssen en pr-man Ramon Putters glunderen van oor tot oor. “Prachtig dat Van Boxtel Autodemontagebedrijf hoofdsponsor is geworden. Piet voetbalde zelf in ons eerste elftal en heeft, net als zijn vader Willem en zijn broers in het recente verleden, een blauwwit hart. Fijn dat hij onze club, zoals hij dat ook blijft doen met de Hollandse feestavonden met zijn zingende kleindochter Denise, steunt. Een mooie voortzetting van een al duurzame samenwerking tussen de club en het aan de Gorcumse Parallelweg gevestigde bedrijf.” Natuurlijk ging Piet op de foto met Rolf en Ramon.

Bekijk het originele artikel op: https://www.vvschelluinen.nl/1/464/autodemontagebedrijf-van-boxtel-nieuwe-hoofdsponsor-vv-schelluinen/

Ook interessant