Autodemontage Van Boxtel wint innovatieprijs ARN

Voor de derde keer is de ARN Innovation Award uitgereikt. Dit jaar ging de prijs naar Autodemontage Van Boxtel uit Gorinchem. De uitreiking vond plaats tijdens de onlangs gehouden relatiedag van ARN in Radio Kootwijk.

Autodemontage Van Boxtel kreeg de prijs voor de opslagfaciliteit die het bedrijf heeft gecreëerd voor de opslag van autobatterijen. Hiertoe is een zeecontainer versterkt en voorzien van een houten vloer. Daarnaast beschikt de container over een rook- en brandmelder met sirene, en een watervoorziening van zesduizend liter op het dak. In de container kunnen maximaal veertig batterijpakketten veilig worden opgeslagen.

Samenwerking

Voorzitter van het bestuur van de Stichting Auto Recycling, Olaf de Bruijn: “Innovatie is belangrijk. Alles is in beweging. Partijen die innoveren, zijn partijen die zullen overleven. ARN loopt voorop, maar die voorsprong willen we graag behouden. In een veranderende omgeving zullen we de next step moeten zetten, maar hoe gaan we dat doen? Wij geloven dat de mooiste innovaties uit samenwerkingen komen.”

Bekijk het originele artikel op: https://aftersalesmagazine.nl/nieuws/schadeherstel/autodemontage-van-boxtel-wint-innovatieprijs-arn/

Ook interessant