Over autodemontage van Boxtel

Autodemontage van Boxtel: uw expert in auto-onderdelen en demontage

Autodemontage van Boxtel is een familiebedrijf gevestigd in Zuid-Holland, gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto-onderdelen en demontage-auto’s. Met een focus op Europese en Japanse merken, bieden we een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en schadeauto’s, allemaal milieuvriendelijk en vakkundig verwerkt. Onze betrokkenheid bij kwaliteit en duurzaamheid maakt ons een toonaangevende speler in de regio’s Breda, Utrecht en ‘s-Hertogenbosch.

Milieuvriendelijke verwerking

Elk voertuig wordt verwerkt met strikte naleving van milieunormen, waardoor we zorgen voor minimale impact op het milieu.

Breed assortiment

Met meer dan 30.000 onderdelen op voorraad bieden wij een ruime keuze aan kwaliteitscomponenten voor diverse automerken.

Deskundige demontage

Onze technici zijn gespecialiseerd in het veilig en vakkundig demonteren van voertuigen, met garantie op elk onderdeel.

Autodemontage van
Boxtel en duurzaamheid

Toonaangevend in groene oplossingen

Als familiebedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto-onderdelen en demontage-auto’s, staan wij garant voor milieuvriendelijke verwerking en levering van onderdelen voor Europese en Japanse auto’s. Onze aansluiting bij toonaangevende organisaties zoals STIBA, KZD3, en ARN, onderstreept onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid.
Duutzame voertuig demontage

Maatschappelijke betrokkenheid bij van Boxtel

Verbonden door sport en spel

Autodemontage van Boxtel zet zich actief in voor de gemeenschap door de ondersteuning van lokale sportverenigingen zoals VV Schelluinen. Deze voetbalvereniging, diep geworteld in de regionale gemeenschap, staat bekend om haar inzet voor sportiviteit, respect, en plezier. Met onze steun helpt VV Schelluinen niet alleen jongeren om sportief actief te zijn, maar bevordert het ook sociale cohesie en biedt het een platform voor persoonlijke ontwikkeling en teamgeest.

Autohandel van Boxtel BV

Meer dan alleen autodemontage

Naast de kernactiviteiten in autodemontage exploiteert Autodemontage van Boxtel ook Autohandel van Boxtel BV. Deze tak van ons bedrijf handelt in alle merken schadeauto’s en caravans, werkt samen met grote verzekeringsmaatschappijen en autoleasebedrijven, en is RDW erkend. Dagelijks worden voertuigen aangevoerd, die met eigen autotransporters worden opgehaald, waarbij we ook kleine reparaties en autoplaatwerk kunnen uitvoeren.

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit en zekerheid gegarandeerd