Elektrische voertuig demontage bij Autodemontage van Boxtel

Innovatie en veiligheid in de demontage van elektrische auto's.

Bij Autodemontage van Boxtel zetten we ons in voor het veilig en duurzaam verweren van elektrische voertuigen, met name de kritische handeling rondom autobatterijen. Onze geavanceerde processen en de strengste veiligheidsprotocollen zorgen ervoor dat wij toonaangevend zijn binnen de autodemontage-industrie. Elk aspect van onze operatie is ontworpen om zowel de kwaliteit van onze diensten te handhaven als de milieu-impact te minimaliseren.

Milieuvriendelijke verwerking

Elk voertuig wordt verwerkt met strikte naleving van milieunormen, waardoor we zorgen voor minimale impact op het milieu.

Breed assortiment

Met meer dan 30.000 onderdelen op voorraad bieden wij een ruime keuze aan kwaliteitscomponenten voor diverse automerken.

Deskundige demontage

Onze technici zijn gespecialiseerd in het veilig en vakkundig demonteren van voertuigen, met garantie op elk onderdeel.

Veilig beheer van
autobatterijen

Speciaal ontworpen en gekeurde opslagfaciliteiten

Onze technieken voor het veilig beheren van autobatterijen uit elektrische voertuigen zijn toonaangevend. We gebruiken speciaal ontworpen en gekeurde opslagfaciliteiten, zoals onze zeecontainer met extra beveiligingen tegen elektrische geleiding, en voorzien van rook- en brandmelders. Deze zorgvuldige benadering verzekert de veiligheid van onze medewerkers en beschermt tegelijkertijd het milieu tegen potentiele schade door onjuiste opslag.
Elektrische voertuig demontage
Elektrische voertuig demontage dompelbad

Innovatieve dompelbad techniek

Ontworpen om snel in te grijpen bij brandgevaar

Voor situaties waar de veiligheid van een beschadigde batterij in het geding komt, hebben wij een dompelbad ontwikkeld. Dit systeem is ontworpen om snel in te grijpen bij brandgevaar, waarbij de beschadigde voertuigen volledig ondergedompeld kunnen worden om verdere schade of ontbranding te voorkomen. Het dompelbad is groot genoeg voor meerdere voertuigen, wat zorgt voor een snelle en effectieve reactie in kritieke situaties.

Gespecialiseerde EV demontage

Alle middelen en kennis in huis

Onze deskundigheid in de demontage van elektrische voertuigen is uitgebreid. Met ervaring die strekt van lokale markten tot internationale operaties, beschikken we over de middelen en kennis om elektrische voertuigen van diverse merken veilig te demonteren. We gebruiken hierbij speciaal aangepast gereedschap en liften, wat de veiligheid tijdens de demontage verhoogt.

Elektrische voertuig demontage specialisten

Wat anderen over ons zeggen

Kwaliteit en zekerheid gegarandeerd