De maatschappelijke betrokkenheid van Van Boxtel

Wij van Autodemontage Van Boxtel vinden het belangrijk om onze handen uit de mouwen te steken voor anderen middels MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk betrokken bij Rotterdamse voetbalschool ‘Back to Basic’.

Bedrijven en organisaties leggen steeds meer nadruk op Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en investeren zonder winstoogmerk in mensen, kennis en activiteiten in de directe omgeving. Ook sponsoring van de plaatselijke voetbalvereniging is een vorm van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Onze bedrijven tonen hun maatschappelijke betrokkenheid al vele jaren door als hoofdjeugdsponsor van de voetbalvereniging Schelluinen op te treden en geven hiermee uiting aan de lokale verbondenheid.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en willen daar dan ook een bijdrage aan leveren. In tijden van bezuinigingen willen wij graag helpen met het leefbaar houden van wat we samen hebben opgebouwd en ondersteunen organisaties en instellingen die voor de financiering van hun activiteiten vaak niet voor subsidie of andere overheidssteun in aanmerking komen.

Ons autodemontagebedrijf steunt sinds kort de onlangs opgerichte voetbalschool ‘Back to Basic’ uit Rotterdam en heeft de voetbalschool van mooie tenues voorzien. Back to Basic geeft kansarme Rotterdamse jongeren de gelegenheid tegen een bal aan te trappen.

Een klein jaar geleden begon voormalig jongerenwerker Yassin el Bouyakoubi (24) met het geven van voetbaltrainingen en kreeg in no time een elftal op de been. “Van verschillende voetbalverenigingen, maar ook jongens die geen lid waren van een club. Eenvoudigweg omdat hun ouders daarvoor het geld niet hebben. Zonder al te veel financiële middelen boekten we snel resultaat en zagen we spelertjes beter worden, maar vooral minder op straat lopen. Het bijbrengen van discipline is heel belangrijk, niet alleen op een voetbalveld…”

De aangeschoven Kenneth Butter, momenteel hoofdcoördinator jeugdscouting bij Sparta Rotterdam, bevestigt de woorden van zijn jonge compagnon. “Met Piet van Boxtel hebben we een maatschappelijk sociaal bewogen sponsor gevonden, die ons project financieel wil ondersteunen. We kunnen nu iets doen voor de jeugd uit de Tarwewijk. Dit is heel dankbaar werk, want niet alleen de ouders maar ook de gemeente Rotterdam is blij met ons initiatief. We zijn afgelopen augustus kleinschalig begonnen, maar denken nu al na over een zaalvoetbalteam.”

Piet van Boxtel is erg begaan met het lot van jongeren die het niet altijd even makkelijk hebben en steunt dit project dan ook met hart en ziel. Hopelijk geeft de voetbalschool, mede dankzij onze steun, deze jongeren weer kans op een betere toekomst.

Van Boxtel is aangesloten bij

Autodemontage Van Boxtel is aangesloten bij de hieronder weergegeven organisaties. Dit zijn organisaties die staan voor de kwaliteit en zekerheid die wij bij de verkoop van onze producten garanderen.

VWE
VbV
Stiba
RDW
ARN
VSV
KZD
Erkend Duurzaam

Onze zekerheden

Wij van Autodemontage van Boxtel kunnen u garanderen dat er standaard, naast onze eigen garantie, 3 maanden STIBA-garantie bij aankoop van één van de 30.000 onderdelen wordt gegeven. En is het onderdeel te groot omdat u bijvoorbeeld een motor heeft gekocht? Dan kunnen wij het in overleg bij u bezorgen.

3 maanden Stiba-garantie

Onderdelen kunnen afgeleverd worden

30.000 onderdelen op voorraad

Heeft u vragen?

Of u nu op zoek bent naar auto-onderdelen van een specifiek Japans of Europees merk of naar een gehele schadeauto, bij ons bent u aan het juiste adres! Komt u er even niet uit, neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in Gorinchem.

Neem direct contact op